Zoeken

Sexdating met Wenskelien uit ,

Wenskelien

 • Naam: Wenskelien
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik leef maar 1 keer en wil toch zeker van alles meemaken, want hoe kan je zeggen dat iets niet onwijs leuk is, als je het nog nooit hebt geprobeerd? Daarom zoek ik een mooie date met een gezellige man die ook zeker in is voor spannende dingen. Ben jij dat?

Over jou: Ik heb niet echt meer sexvoorkeuren wat gozers betreft, als je maar leuk en spontaan bent en zin hebt ook een mooie date te maken met mij. Waar je vandaan komt maakt me niet uit en je leeftijd doet er ook niet toe.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy