Zoeken

Sexdating met WhatEverMan uit IJsselmuiden, Overijssel

WhatEverMan

 • Naam: WhatEverMan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: IJsselmuiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: We leven niet meer in de levensjaren '90 dat alles nog taboe was haha. Daarom kom ik er ook gewoon lekker voor uit en ben ik nu hier op zoek naar een seksdate. Ik heb een vriend, maar ik kom niet vaak aan mijn trekken toe en ik wil hier wat opvulling van mijn tijd en gaatjes vinden. ;-)

Over jou: Je hebt geen problemen ermee dat ik een vriend heb, dus geheimhouding is zeker noodzakelijk. Niet op zoek naar wat liefde of een gebondenheid net zoals ik. We houden het gewoon simpel en platonisch, alleen voor de sex en niets meer en niets minder. Goede deal of niet soms??

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Overijssel

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy