Zoeken

Sexdating met Whoooow uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

Whoooow

 • Naam: Whoooow
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: een beetje hyper, een beetje adhd een beetje te meer energy drank. ik geniet van mooie dingen doen, gek doen, niet alles zo gemeend te nemen. gezien je maar 1 leven hebt en deze maar 1 keer kan gebruiken, doe ik alles wat ik leuk vind om te doen. mooie baan, mooie collega’s, mooie klanten….
en daarom ben ik niet gebonden aan 1 man! want dat is niet leuk hahahah

Over jou: ik ben misschien niet gebonden, maar ervaringen met boys hoef ik dan niet over te klagen. ik probeer vaak zeker een leuk iemand te vinden, mee uit te gaan en gewoon een gezellige tijd mee te hebben.
Dus heb je zin om een knotsgekke vrouw te ondervinden kennen en een nog gekkere nachtje te beleven? Ik ben hier hoor, laat zeker wat achter ;)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy