Zoeken

Sexdating met Will-ah uit Lombardsijde, West-Vlaanderen

Will-ah

 • Naam: Will-ah
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Lombardsijde
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo daar. Willa hier. Ik ben hier voor slechts één ding. Om iemand te vinden die voor me kan zorgen nadat mijn man is overleden. Ik ben te jong om voor vaak een weduwe te zijn. Vind je ook niet? Vertel me wat je van me vindt.

Over jou: Gewoon een man die weet hoe hij voor een lady moet zorgen. Ik wil geen gehuwde heren omdat ik geen relatie-drama's wil. Ik ben bereid om alles te geven, zodat jij er klaar voor bent om mij ook alles te geven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy