Zoeken

Sexdating met WithRomantic uit Gent, Oost-Vlaanderen

WithRomantic

 • Naam: WithRomantic
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Aangenaam, ik heet Simon.
Hopelijk vind je dat een beetje een leuke naam héhé, Ik ben een persoon die graag meer lol maakt en toffe dingen wilt beleven. Die zeker is waar niet vaak volgens de regeltjes moet verlopen. Anders zou ‘t ook maar beetje saai zijn hé.
Ben een persoon die zich graag sportief maar ook gekleed kleed. Stijl en klasse zijn een toppunt voor mij. Ik kom steeds hygiënisch over. Dus hopelijk mag ik dat ook van jou verwachten!

Maar genoeg over mij gepraat, ik ga niet te meer over me zelf verklappen, dat is aan jou om dat te ontdekken. Dus doe je best en wie weet zien we elkaar nog vlugger dan dat je denkt.

Over jou: Ik ga graag eens uit of gewoon thuis blijven en een filmpje kijken is ook zeker vaak tof.
Of eens lekker koken en een romantische avond beleven dat zie ik ook zeker vaak eens zitten om te doen. Ik heb ook een zeer grote passie voor koken, zo zeker op gebied van gastronomisch als dagelijkse kost. Wat jij in je gedachten had dat voer ik graag uit en dat is niet alleen op gebied van koken héhé.
Dus wie weet spreekt mijn profiel je zeker aan, dus twijfel dat zeker niet om eens een boodschapje achter te laten, en wie weet krijg jij zeker heel spoedig een boodschapje terug. Dus wacht niet te lang.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy