Zoeken

Sexdating met Wonderwoman1964 uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Wonderwoman1964

 • Naam: Wonderwoman1964
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Tja, nog lekker jong, voel me heerlijk gezond, ben een sexy meid die heerlijk van flirten houd, krijg graag positieve complimentjes over mijn uiterlijk en zoek hier dus een man waar er misschien zeker wat meer van komt.
Ik ga nog graag op stap, heb meer vrienden waar ik mooie dingen mee doen en ben graag bij mijn familie.

Over jou: Lijkt het je leuk in contact met mij te komen, elkaar te ondervinden kennen en zien of er een mooie klik is wat misschien zeker leid tot mee en wie weet ook zeker wat spanning, laat dan spoedig iets van je weten!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy