Zoeken

Sexdating met xLeanx uit ,

xLeanx

 • Naam: xLeanx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een drukbezette meid met een heerlijke baan en ik ben kinderloos. Ik zind dat ik in mijn drukke le manje maar eens wat plaats moet maken voor een mooie man, want zo alleen is het ook niet heel erg spannend. Ik ben nu dus op dat punt aangekomen, er is ruimte, er is ruimte voor jou!

Over jou: Jij bent de mooie kerel die ik zoek. Je hebt ook je eigen bezigheden en kan het best druk hebben. Daarbuiten zoek je een warme aardige meid om samen iets mee op te bouwen. Je zoekt iets vast in je leven. Je ben een knuffeltype, warm en lichamelijk.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy