Zoeken

Sexdating met XSunshineX uit ,

XSunshineX

 • Naam: XSunshineX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Tja, waar moet ik beginnen? Om het kort te houden, ik heb een rot scheiding achter de rug en ben nu gewoon weer op en top gezond, vrolijk en heb zin om hier leuk contact te hebben met een gezellige man waar het misschien zeker onwijs mee klikt. Ben jij dat?

Over jou: Ik kan eigenlijk niet vertellen wat ik in een man zoek, het enige dat ik hoop is dat je van gezelligheid houd, geniet van dingen ondernemen buiten de deur en dat we samen kunnen lachen. Doe je dat samen met mij?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
15 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy