Zoeken

Sexdating met xTanteCorinax uit ,

xTanteCorinax

 • Naam: xTanteCorinax
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een mooie spontane dame die alleenstaand is en weer toe is aan opwindend contact. Ik geniet zeker van romantische gozers maar ben zelf ook romantisch en zorg voor net wat extra spanning om elkaar lekker op te warmen. Ik ben verder lief, leuk en geniet zeker van mooie uitstapjes.

Over jou: Ik zoek een man die lief en leuk is en die zeker zin heeft om samen wat moois op te bouwen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy