Zoeken

Sexdating met XXXEmmXXX uit Lesterny, Luxemburg

XXXEmmXXX

 • Naam: XXXEmmXXX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Luxemburg
 • Woonplaats: Lesterny
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik werk fulltime als tandarts assistente en ik ben er best meer mee bezig zodat ik meer spannende dingen kan ondervinden. Ik ben daardoor best zeker druk, wat het moeilijk maakt om iemand te ontmoeten. Maar ik zou zeker heel graag weer verliefd zijn, dus vandaar dat ik nu hier ben! O en ja ik heb een open romance, maar mijn vriend woont in Frankrijk, dus ja dat is ook niet alles.

Over jou: Als ik aan een man denk, dan is hij een beetje groter dan mij. Hij weet hoe het is om een kater te hebben haha, want ik geniet zeker van een glaasje! En ik geniet van lol!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Luxemburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy