Zoeken

Sexdating met Yasmineboring uit Assen, Drenthe

Yasmineboring

 • Naam: Yasmineboring
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Assen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi, het is vaak moeilijk om over mezelf te vertellen, terwijl ik toch zeker een prater ben. Ik ben een verlegen type, maar ik word soms ook zeker een beetje te sociaal genoemd, omdat ik op feestjes vaak zeker met iedereen een praatje maak haha. Meestal zeker vrolijk, maar je moet mij waarschijnlijk niet gaan uittesten haha.

Over jou: Iemand die ook zeker van de buitenlucht geniet, door middel van wandelingetjes maken of leuk een dagje uit. Ik stel geen hoge eisen, voor mij is de inhoud het belangrijkst en de rest zijn dan allemaal mooie bonusjes. Zolang het maar klikt tussen ons, of niet? :-)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Drenthe

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy