Zoeken

Sexdating met Yvonnel uit ,

Yvonnel

 • Naam: Yvonnel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Na mijn scheiding ben ik lang alleen geweest. En nu besef ik dat mijn leven nog lang niet opgehouden is dus ik prima nog een mooie man kan zoeken. Ik heb tijd en ruimte genoeg voor een vriendelijke gezellige man in mijn leven.

Over jou: Vind jij ook dat jouw leven niet stil hoeft te staan en ben jij zeker klaar om jouw leven weer te geven met een vriendelijke zorgzame dame? Samen koken, genieten van dagjes weg en wangeven in de prachtige natuur?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy