Zoeken

Sexdating met Yvonnie uit Alkmaar, Noord-Holland

Yvonnie

 • Naam: Yvonnie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Alkmaar
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo allemaal…….ken je die momenten dat je je vermeerd en dan juist dat gene gaat doen dat niet mag? eerst ruzie op school en daarna ook nog thuis huisarrest krijgen…..dus ik heb vandaag heeeeeeel meer tijd voor dit soort gein :P …….wie wil er met mij flirten want ik vermeer me maaaaaaateloos.

Owjaa, ik ben ook nog alleenstaand(lig) dus wie weet ;)
xxXXxx Y.

Over jou: maaakt me niks uit zolang ik me maar niet verveel….je mag iig nie te oud zijn voor je ‘t weet ben namelijk een van mijn vaders vrienden hahahaha LOL.dat zou raar zijn. als ik dan toch moet kiezen doe mij dan maar z’n lekkah alternatief typje met een tattoo en een klein baardjuh.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy