Zoeken

Sexdating met Yvonny82 uit ,

Yvonny82

 • Naam: Yvonny82
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heel meer mannelijk gezelschap heb ik niet in mijn leven. Mijn broer, mijn vader en mijn hond die wordt getraind om mijn geleidehond te zijn. Zielig wil ik niet gevonden worden en ik heb niemand nodig die me overal naartoe brengt of om van alles voor me te doen. Het enige wat ik verlang is voor vol aanzien te worden, niet als een speciaal iemand. Bemin me, ruimdenkend met me alsof er niks met me aan de hand is, net zoals je met gelijk welke andere dame zou doen.

Over jou: Kijk niet naar hetgeen ik niet meer kan maar hecht waarde aan hetgeen ik nog zeker kan doen en ook doe. Zie me als een volwaardige meide en niet als een meid met een beperking. Zelf sta (of nou ja, zit) ik positief in het leven en ben dan ook op zoek naar een positief ingestelde man. Of er een gebondenheid in zit, weet ik niet. Vriendschap met voordelen zou ik eerste instantie mij al blij maken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy