Zoeken

Sexdating met Goedkijken83 uit Apeldoorn, Gelderland

Goedkijken83

 • Naam: Goedkijken83
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn vriend zit in een rockband en die is meer in de studio of op reis dan bij mij. Het was de bedoeling dat als we samen gingen leven, we dichter bij elkaar zouden zijn, gezien zijn studio TOEN op zolder was.
Nu hebben ze een professionele studio in de stad, dus hij is 24/7 daar mee bezig.
Nou leuk, dan probeer ik me zeker thuis alleen te vermaken, op mijn manier!

Over jou: Alles moet op een discrete manier waarschijnlijk, m’n vriend zou panisch worden als hij erachter kwam wat ik hier doe. maar verbaasd me niet alsof hij wat flikt met een groupie, of hoe je die wijven noemt.
Maar het kan dus zeker bij mij, gezien m’n vriend soms dagenlang van huis is zonder iets te melden.
Ik zoek zeker een kerel met formaat, schoon, geen roadie type!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy