Zoeken

Sexdating met Zazoe1970 uit Lelystad, Flevoland

Zazoe1970

 • Naam: Zazoe1970
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik geniet van mooie en gezellige dingen. Iets wat ik niet alleen moet doen want daar heb ik een hekel aan. Ik heb graag personen om me heen, hoe meer hoe liever. Maar ook zou ik graag iemand bij me hebben die er gewoon is voor mij. In goede en slechte tijden. Samen lachen en lol maken maar ook samen problemen overwinnen. Of gewoon de afwas doen :)

Over jou: Een maatje die naast me staat. Die niet gelijk wegloopt als het een keertje wat moeilijker is. Die ook graag lol maakt maar net zo goed gemeend kan zijn en over politiek kan kletsen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy