Zoeken

Sexdating met ZeeuwMeisje uit Middelburg, Zeeland

ZeeuwMeisje

 • Naam: ZeeuwMeisje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Middelburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Op het moment ben ik op zoek naar een mooie makker met wie ik kan lachen en kletsen om in eerste instantie leuk mee te daten. Ik geniet ervan om wat te leuks te gaan doen, zoals naar het museum, de bioscoop, poolen of bowlen, maar ik vind het ook fijn om af en toe thuis een filmpje te kijken.

Over jou: Het hoeft niet allemaal gelijk zo gemeend enzo hoor, ik wil lol maken en kijken wie je bent. Vertrouw ook niet zomaar elke gozer want ik weet hoe de meesten zijn, niet lullig bedoeld maar dat is wat ik om me heen zie. Dus ja neem je tijd met me zou ik zeggen en laten we zien wat er uit komt!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zeeland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy