Zoeken

Sexdating met ZwartJurkje uit Zaandam, Noord-Holland

ZwartJurkje

 • Naam: ZwartJurkje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben van Turkse afkomst, was getrouwd maar mijn man kreeg zoals ze dat noemen, losse handjes. Alles werd met ge zekerd gecorrigeerd. Ik ben toen 16 jaar geleden gevlucht naar Nederland om daar een beter leven op te bouwen. Tot nu toe aardig voor elkaar gekregen. Maar in de liefde heb ik nog steeds gefaald. Alleen thuis zitten is niet zo erg, ik ben niet anders gewend, maar iemand om dingen samen mee te geven, leuk thee of koffie drinken, uit eten, bioscoop zou ik zeker erg fijn vinden.
In het dagelijks leven werk ik in een kledingzaak, je bent dan zeker onder de personen, maar dat zijn ook alleen maar klanten en die nodig je niet spoedig uit voor een thee of koffie.

Over jou: Trek in een kopje koffie of thee? Het lijkt me leuk een gezellige man hier te ondervinden kennen en mooie dingen mee te doen.
Ik kan namelijk erg goed koken, lekkere Turkse gerechten, dus kan je heerlijk smullen ;)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy